Pentru a putea desfasura activitatea in conformitate cu indicatiile INSP, DClinic a luat o serie de masuri pentru a asigura protejarea sanatatii pacientilor si a personalului clinicii.

Aceste masuri sunt OBLIGATORII si nu se vor face exceptii.

  1. Receptia va face un triaj epidemiologic telefonic in ziua anterioara consultatiei. Clinica isi rezerva dreptul de a anula programarea in urma evaluarii chestionarului de catre medic.
  2. In clinica va fi permis DOAR accesul pacientului. Minorii si persoanele cu dizabilitati pot fi insotiti de un singur apartinator.
  3. Accesul in clinica este permis DOAR cu 5 minute inainte de consultatie pentru ca procedura de dezinfectie care precede consultatia sa fie finalizata si pentru a evita contactul cu alti pacienti.
  4. Pacientul si insotitorul trebuie sa poarte masca la intrarea in clinica.
  5. La intrarea in clinica personalul medical va masura temperatura pacientului / insotitorului si aceasta va fi completata pe chestionarul de triaj. Daca temperatura depaseste 37°C, consultatia nu se va efectua si pacientul va fi indrumat la domiciliu cu recomandarea de a contacta medicul de familie.
  6. Dupa masurarea temperaturii, pacientul care poarta masca va fi echipat cu botosi, isi va dezinfecta mainile si va completa si semna chestionarul de triaj.
  7. Pentru pacientul care nu poarta masca ordinea va fi urmatoarea: isi va dezinfecta mainile, va fi echipat cu masca si botosi, isi va dezinfecta din nou mainile si va completa si semna chestionarul de triaj.
  8. Durata recomandata a consultatiei este de 15 minute astfel incat sa reducem riscurile asociate contactului interuman in aceasta perioada.
  9. Pentru ca durata consultatiei este limitata de noile reguli va rugam sa nu intarziati. Este permisa o intarziere de maxim 5 minute. Daca intarzierea depaseste acest timp va trebui sa faceti o reprogramare. Intarzierile nu sunt acceptate deoarece nu ne permit sa efectuam procedura de dezinfectie obligatorie intre pacienti.
  10. VA RUGAM CA IN MASURA POSIBILITATILOR SA EFECTUATI PLATA CU CARDUL BANCAR.

 

Dr. Ana-Maria Dumitrescu