Str. Avrameni 2B, parter, ap. 2, interfon 1 L: 13.30-19 | M-M: 08-14 | J: 13-19 | V: 12.30-17 031.4251483 | 0723.566.764 (WhatsApp)

Termeni si conditii utilizare website

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

In calitate de proprietar al website-ului www.dclinic.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Intregul continut al site-ului www.dclinic.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea Societatii Mediderm Logic SRL, fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor. Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de SC Mediderm Logic SRL. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al SC Mediderm Logic SRL, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor. Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Site-ul este destinat atat vizitatorilor Site-ului cat si pacientilor Clinicii DClinic reprezentand un portal web de prezentare a serviciilor oferite, prezentand echipa medicala a Clinicii DClinic, informatii medicale utile, studii medicale, recomandari medicale,articole oferind totodata si servicii de programare online sau contact cu Clinica DClinic.

Prin accesarea Site-ului si/sau a accesarii serviciilor medicale furnizate de Clinica DClinic, Utilizatorii consimt sa respecte continutul prezentului Document precum si legislatia in vigoare aplicabila in jurisdictia furnizorului de servicii.

Accesul utilizatorilor la serviciul Newsletter sau unele facilitati din cadrul Site-ului necesita inregistrarea Utilizatorului cu o adresa de e-mail. Aveti posibilitatea sa oferiti acordul dumneavoastra pentru activitatile de marketing cat si sa retrageti acest acord oricand doriti prin contactarea noastra la adresa contact@dclinic.ro

 Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

Litigii

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Mediderm Logic SRL.

Modalități de contact

Solicitarile de informare, reclamatiile sau orice fel de sesizari referitoare la modalitatea de accesare a Site-ului sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise transmisa in format fizic sau electronic, catre adresa contact@dclinic.ro .

O reclamatie depusa in mod corespunzator cuprinde datele de identificare ale Utilizatorului precum si o descriere a solicitarii, fiind necesare minim doua dintre urmatoarele date de contact: adresa, numar de telefon sau adresa de e-mail.

In urma primirii solicitarii, reclamatiei sau sesizarii, se va acorda un numar de inregistrare care va fi comunicat titularului si in baza caruia se emite raspunsul. In functie de obiectul si continutul cererii depuse, DClinic va putea solicita informatii clarificatoare pentru intelegerea corecta si completa a situatiei sesizate si formularea unui raspuns fundamentat.

Raspunsul la orice solicitare, reclamatie sau sesizare se va emite in termenul legal de 30 de zile calendaristice. In cazul in care, din motive temeinice, raspunsul nu poate fi furnizat in interiorul acestei perioade, titularul solicitarii va fi anuntat, termenul extinzandu-se cu maximum 30 de zile.

 

SC Mediderm Logic SRL

Str. Avrameni 2B, ap.2, sector 1, Bucuresti

contact@dclinic.ro