Dermapen TM reprezinta cea mai avansata forma a conceptului de micro-needling care presupune traumatizarea controlata a pielii folosind un set de ace foarte fine si cu reglarea constanta a adancimii pana la care acestea patrund in tesut.

S-a dovedit de foarte mult timp faptul ca aplicarea unei traume controlate pe piele determina vindecarea zonelor respective prin producerea de tesut elastic si de colagen care creeaza aspectul de piele tanara, rejuvenata.

Versatilitatea aparatului consta in modificarea foarte usoara a parametrilor de lucru asa incat pot fi tratate foarte multe afectiuni. Totodata acest tratament se poate combina cu alte terapii de tip peeling, mezoterapie simpla sau cu mezoterapie PRP.

Dermapen TM este indicat in corectarea liniilor fine dar si in ameliorarea celor mai profunde, in tratamentul cicatricilor (acnee, post-operatorii, post-traumatice, etc), in protocoale de imbunatatire a melasmei, in terapia vergeturilor, in rejuvenare cutanata, etc.

Procedura are un minim disconfort (se trateaza zone anesteziate in prealalbil), determina o usoara inrosire si tumefiere a regiunile respective insa este permis machiajul la 12 ore dupa interventie si in majoritatea cazurilor semnele dispar dupa 2-4 zile in functie desigur de intensitatea aleasa de catre medic.

Durata tratamentului este de 15-20 de minute si se pot trata zone diferite cum sunt fata, gatul, decolteul, mainile etc. Numarul de tratamente difera in functie de problema adresata si pot fi efectuate sedinte de intretinere mai ales in scop de rejuvenare.